Христианские книги

Доброе Семя Найвеличніші батьки на Землі І. Корнієць

Цена - 225 грн.

Есть в наличии

Якщо уявити сім’ю як систему з’єднаних між собою судин, то дитина в цій системі — клапан, через який скидається внутрішній сімейний тиск. Тому часто емоційна криза дитини, яка проявляється через неадекватну поведінку, — це сигнал про внутрішній сімейний конфлікт, який батьки ховають за гарною картинкою від навколишніх. А часто й від самих себе ховають, так глибоко в підсвідомості сидять їхні проблеми.
Критичною помилкою тут буде звинувачувати своє дитя, соромити, відкидати й обмежувати батьківську любов, даючи її в обмін тільки на хорошу поведінку. Це несправедливо й жорстоко, як зрада. Дитина — ваша, і це ваші невирішені душевні проблеми так отруйно впливають на її емоції та вчинки.
Тому не тягніть сина чи дочку одразу до дитячого психолога з криками: «Ой, допоможіть!». Якщо комусь і пора до спеціаліста, то насамперед вам. Допомагаючи собі — допоможете й дитині.
Ігор Корнієць — одружений чоловік і батько. Він психолог, наставник і пастор.
Ігор консультує і проводить тренінги. А також навчає християнських кризо-консультантів за своєю авторською методикою «Лазарія».
Його девіз: «Якщо не хочете лякати людей маразмом у старості, вирішуйте свої приховані проблеми зараз».

Характеристики товара:

Дополнительные характеристики

Язык: украинский
К-во страниц: 136
Переплет: Твердый
Год выхода книги: 2021
Новости

Узнай как получить постоянную скидку в издательстве Доброе Семя.

Молитва за детей

Примеры молитвы за детей

Контакты