Христианские книги

Мир-Пресс "Бог діє... раптово!", Джойс Майєр

Цена - 8 грн.

Наличие уточняйте

"Бог діє... раптово!", Джойс Майєр

62 стор., м.п., міні-книга, Київ - 2006

БОГ ДІЄ У ВАШОМУ ЖИТТІ НАВІТЬ КОЛИ МИ НЕ ВІДЧУВАЄМО ЦЬОГО

Ви чекаєте на зміни? Ви не розумієте чому обіцяна Богом відповідь ще не прийшла до цього часу? Все має вигляд ніби Бог забув про вас? Не втрачайте надію! Все відбудеться раптово!

Бог діє... раптово!

Я хочу, щоб ви запам'ятали одне слово, щоб воно закарбувалося у вашому розумі. Це слово — раптово. Іноді, коли певна проблема досить довго не розв'язується, вона заважає тобі і ти можеш кульгати через це, але продовжувати займатись звичними справами. Проте Бог чує молитви і пам'ятає їх. Отож раптово Він може все змінити у твоєму житті і звільнити від надокучливої проблеми. І це просто вразить тебе. Я вірю, що нам треба чекати раптових дій Бога.


Прочитавши цю книгу ви дізнаєтеся:

•    чому ви маєте чекати відповіді на молитву,

•    як не заважати Богу діяти у вашому житті,

•    чому так важливо продовжувати вірити Богу, не дивлячись на обставини,

•    як потрібно чекати, щоб відповідь прийшла швидше.

Бог ніколи не припиняє свою роботу у нашому житті, навіть якщо ми цього не бачимо. Чекайте на дії Бога і раптово Він почне змінювати ваше життя!


Про автора

Джойс Майєр — видатний вчитель Біблії. Вона проповідує Слово мільйонам людей по всій земній кулі.

Джойс відкрила сотні тем, надрукувала більш ніж сімдесят книг і щорічно проводить близько двадцяти конференцій. В 2004 було продано більш ніж 2,5 мільйона її книг і понад один

мільйон розповсюджено безкоштовно. В більшості країн світу є можливість дивитися телепередачі Джойс Майєр, а її радіопрограми транслюють триста радіостанцій.

Бог покликав Джойс зміцнювати віруючих в Божому Слові. Колись Джойс була однією з тих, хто повністю зневірився у житті. Сьогодні вона насолоджується життям,тому що навчилася застосовувати істини Божого Слова і перемагати труднощі. Вона впевнена, що переможець може навчити інших людей перемагати.

Джойс відверто говорить про насильство, що терпіла у дитинстві, про перший невдалий шлюб та про всі інші труднощі, з якими зустрічалася в житті. Вона не приховує своє минуле і ділиться практичними порадами з тими, хто зіткнувся з подібними проблемами.

Джойс Майєр має почесний ступінь доктора богослов'я Оклахомського університету Орала Робертса та ступінь доктора філософії і богослов'я Флоридського університету «Лайф Крістіан». У лютому 2005 року журнал «Тайм» відніс Джойс Майєр до двадцяти п'яти найпопулярніших євангелістів Америки.Саме життя Джойс Майєр свідчить про милість і вірність Бога. Вона наголошує на тому, що, яке б не було минуле у людини, Бог завжди має для неї місце, і Він допоможе їй встати на шлях, що веде до радісного та щасливого життя.
 

Характеристики товара:

Молитва за детей

Примеры молитвы за детей

Контакты

Новости

Узнай как получить постоянную скидку в издательстве Доброе Семя.