Христианские книги

Мир-Пресс Не просто слова, Джойс Майєр

Цена - 10 грн.

Наличие уточняйте

Не просто слова, Джойс Майєр
Міні-книга українською мовою, 62 стор.

Ваші слова мають велике значення. Вони впливають на вас та ваше благополуччя, і немає значення вірите ви у це чи ні. Якщо у вас не вирішується ціла низка проблем, можливо, час замислитися над тим, що виходить з ваших вуст. Наприклад, що ви кажете про своє майбутнє? Якщо вас не задовольняє ваше життя і ви бажаєте побачити зміни, почніть говорити про себе і свою родину щось позитивне. Говоріть те, що написано в Слові Божому, і тоді ваше життя зміниться!

В словах є велика сила і влада. А дія цієї сили залежить від того, які слова ми говоримо. Якщо ми кажемо щось погане про себе, своє життя і своє майбутнє, тим самим ми накликаємо на себе прокляття. А хорошими словами ми відчиняємо двері до благословення.

Зміст

Розділ 1. Пророкуй своє майбутнє

Розділ 2. Стань голосом Божим

Розділ 3. Нарікання — до прокляття, хвала — до піднесення

Про автора

Джойс Майєр — видатний вчитель Біблії. Вона проповідує Слово мільйонам людей по всій земній кулі.

Джойс відкрила сотні тем, надрукувала більш ніж сімдесят книг і щорічно проводить близько двадцяти конференцій. В 2004 було продано більш ніж 2,5 мільйона її книг і понад один мільйон розповсюджено безкоштовно. В більшості країн світу є можливість дивитися телепередачі Джойс Майєр, а її радіопрограми транслюють триста радіостанцій.

Бог покликав Джойс зміцнювати віруючих в Божому Слові. Колись Джойс була однією з тих, хто повністю зневірився у житті. Сьогодні вона насолоджується життям,тому що навчилася застосовувати істини Божого Слова і перемагати труднощі. Вона впевнена, що переможець може навчити інших людей перемагати.

Джойс відверто говорить про насильство, що терпіла у дитинстві, про перший невдалий шлюб та про всі інші труднощі, з якими зустрічалася в житті. Вона не приховує своє минуле і ділиться практичними порадами з тими, хто зіткнувся з подібними проблемами.

Джойс Майєр має почесний ступінь доктора богослов'я Оклахомського університету Орала Робертса та ступінь доктора філософії і богослов'я Флоридського університету «Лайф Крістіан». У лютому 2005 року журнал «Тайм» відніс Джойс Майєр до двадцяти п'яти найпопулярніших євангелістів Америки.Саме життя Джойс Майєр свідчить про милість і вірність Бога. Вона наголошує на тому, що, яке б не було минуле у людини, Бог завжди має для неї місце, і Він допоможе їй встати на шлях, що веде до радісного та щасливого життя.
 

Характеристики товара:

Дополнительные характеристики

Язык: русский
Переплет: Мягкий
Контакты

Новости

Узнай как получить постоянную скидку в издательстве Доброе Семя.

Молитва за детей

Примеры молитвы за детей